Plaćanje kreditnim karticama

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

Ukoliko želite kupiti našu uslugu i platiti istu kreditnom ili debitnom karticom kliknite na gumb “kupi” u tablici s cijenama i popunite navedene rubrike i elektronske formulare sustava PayWay.

Obročno plaćanje:

  • Amex: 2-4 rate, minimalni iznos rate 100kn
  • Diners: 2-6 rata, minimalni iznos rate 100kn

Karticama VISA, Maestro, i Master nije moguće obročno plaćanje.

Broj rata odabirete prilikom ispunjavanja podataka o kartici, gdje će Vam sustav ponuditi da odabereta broj rata za one kartice koje dozvoljavaju plaćanje u ratama.

Nakon uplate usluge te odabira slobodnog termina iz sustava koje želite upisati putem sustava PayWay dobiti ćete e-mailom potvrdu o upisu te obavijest o daljnjim koracima.

kreditne kartice

T-COM PAY WAY SIGURAN SUSTAV NAPLATE

Tvrtka FIT-PRO TRGOVINA j.d.o.o. koristi T-Com Pay Way sustav naplate kreditnih kartica. Nakon odabira ovog načina plaćanja i izvršenja narudžbe, izravno pristupate zaštićenoj sigurnosnoj vezi u koju upisujete broj kreditne kartice.

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Posebno napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte, te su nedostupni djelatnicima tvrtke FIT-PRO TRGOVINA j.d.o.o. ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnim bankama s kojima surađujemo.

PAYWAYsticker
amexsecure-110x46
Mastersecure
VisaVeri

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i

autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Posebno napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte te su nedostupni djelatnicima tvrtke FIT-PRO TRGOVINA j.d.o.o. ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnim bankama s kojima surađujemo.